«

»

Oslavy 120 let SDH Kaznějova

Vážení hasiči a kamarádi a široká veřejnosti .

Je pár dní po hlavním dnu  oslav založení 120 let našeho Sboru Dobrovolných Hasičů  města , úmyslně jsem čekal na reakce občanů  a široké hasičské veřejnosti …… ? ! ?

Doufám že těm, kteří se přišli podívat náš program splnil jejich  očekávání . Účelem programu bylo přiblížit vývoj hasičského řemesla od  roku 1894 ,  kdy byl založen náš Sbor až do současnosti zaměřený na živé ukázky z historickou i současnou hasičskou technikou . Kdy celá akce byla doprovázena živou hudbou pana Kubíka a skvělým komentářem Petra Slacha starosty okrsku Plasy  a našeho dlouholetého kamaráda. Z celého průběhu akce byl pořizován video a foto záznam od profesionálů který bude možno zakoupit na konci měsíce Října v hasičské zbrojnici .Samozřejmě děkujeme všem sponzorům , občanům a hasičským kamarádům, kteří přispěli , přišli a přijeli podpořit náš Sbor při 120 výročí vzniku.

Za Sbor Dobrovolných Hasičů města Kaznějov

Velitel Lesch Martin

1.série fotek z oslav

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>