«

»

Výjezd č.11/13 – Požár Lipí

Dne 27.7.2013 Jednotka vyjela na vyhlášení poplachu od KOPIS do obce Radějov u Lipí na Manětínsku. Plný výjezd CAS-20 Tatra Terrno , CAS-32 Tatra 148 , KA – Avia D-90N . V počtu 1+11 členů jednotky.

Jednotka po dojezdu na místo události , provedla doplnění vody na požářiště a po dohodě s velitelem zásahu zřídila čerpací stanoviště na kyvadlovou dopravu vody na místo požáru.Dále členové jednotky prováděli střídání na útočných proudech na místě zásahu a vozidla Cas-20 Tatra Terrno a CAS-32 Tatra 148 prováděli kyvadlovou dopravu na požářiště.Dopravily celkem 33600 litrů vody.

Družstvo s vozidlem KA Avia D-90N zřídilo čerpacím stanoviště.Bylo nasazeno množstevní čerpadlo Honda WT 40X a dvě plavoucí čerpadla Kawasaki o celkovém výkonu 3200 litrů za minutu,které doplňovali CAS vodou určenou na požářiště.Celkem bylo načerpáno 140000 litrů vody.

Po ukončení zásahu,provedla jednotka dočerpání všech CAS , zrušila čerpací stanoviště a vrátila se zpět na základnu. 

  fotogalerie zde:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>