«

»

Kalikovský Mlýn a druhý ročník festivalu Music of the Night

Pátek 21. 6. 2013, Kalikovský Mlýn a druhý ročník festivalu  Music of the Night.

Program našlapaný hvězdami, např. Marek Ztracený, Artur, Genesis revival , Vavřínek a v neposlední řadě Jana Marie Kateřina Korbelová s dětským sborem Andílci a mini Andílci, zapojený do sbírky pro nadaci Hájek vznikající nedaleko Šťáhlav na jižním Plzeňsku.

Toto již druhé vystoupení v řadě dohromady přineslo na konto nadace nemalou částku, která bude použita na vybavení domova, pro tělesně postižené děti.

      Večer plný hudby zahájili Andílci a Vavřínek. Po té se přidala skupina Artur a zahráli se sborem rockové pecky Queen, Pink Floyd, které početné publikum doslova rozpálili. Na závěr tohoto hudebního bloku zahráli několik písní z vlastní tvorby.

      Další na řadě byl Marek Ztracený, nynější stár české hudební scény. Vystoupení maximálně užíval a zahrál své největší pecky, které můžeme slyšet denodenně z rádia. Jeho práce s publikem byla přímo fantastická. Výborná nálada přímo explodovala při duetu jedné jeho písní s jedním mini Andílkem.

     To ještě nebyl konec večera. Závěr patřil kapele Genesis revival, která zahrála největší pecky velikána mezi legendami – Genesis. Tančilo se snad úplně všude a všichni bez ohledu na věk. Od 4letých dítek a až po pamětníky zrodu této britské ikony.

     Večer byl zakončen hodinu před půlnocí slavnostním ohňostrojem, který se moc vydařil.
Tímto přináším malé poděkování za asistenci u pyrotechniky a technickou výpomoc sboru SDH Kaznějov, nejen u Kalikovského Mlýna, ale i v Plasích, kde se konal první charitativní koncert Andílci pro Hájek.

Těšíme se na další spolupráci.◘

fotogalerie zde:

Marek Stracený a SDH Kaznějov

 

Autor článku Piták Kamil

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>