«

»

Výjezd č.6/2014

Dne 19.7.2014 v 16:25 hod jednotka vyjela na příkaz KOPIS na požár pole do obce Žebnice . Jednotka vyjela s vozidlem CAS -20 Tatra Terrno v počtu 1+3 a vozidlem KA D-90N v počtu 1+1 .

Při příjezdu na místo události již zasahovala jednotka HZS stanice Plasy a JPOSDH Kralovice po dohodě s velitelem zásahu , vytvořila jednoduché útočné vedení 1x C-52 z vozidla Cas-20 Tatra Terrno prováděla hašení po obvodu požářiště aby tak zabránila dalšímu šíření požáru.Družstvo 1+1 s vozidlem KA D-90N vytvořila čerpací stanoviště v obci Žebnice na obecní rybníce.Dále jednotka plnila příkazy velitele zásahu.Po dohodě s majiteli pole bylo provedeno traktorem s pluhem zorání  několika brázdami .Po dočerpání CAS  na čerpacím stanovišti bylo čerpací místo zrušeno . A jednotka se společně vrátila zpět na základnu  v 17:40 hod.

fotogalerie ze zásahu zde:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>