«

»

Předvelikonoční Jarmark

Dne 5. 4. 2014 proběhl na našem novém, krásném, kaznějovském náměstí a před hasičskou zbrojnicí první předvelikonoční jarmark pod taktovkou pí. Tischlerové a domu dětí Radovánek.

   A Bylo nač koukat. Plné stánky svědčili o dokonalé přípravě organizátorů a stánkařů. Nejen stará řemesla, pletení pomlázky, barvení vajíček, …., různé sladkosti a pochutiny a bohatý kulturní program se starali o dobrou náladu.

   Ty menší a nejmenší, školkou a školou povinni, ale nejen oni si užívali tento nedělní den u zbrojnice Sboru Dobrovolných Hasičů, kde byla spousta her a soutěží. Velké oblibě se těšili hasičské koloběžky v tradičních barvách, na kterých si zařádil nejeden rodič. Po vysilující sportovní a kulturní námaze přišlo vhod občerstvení v „ kiosku u Hasiče“, jak hlásil vtipně jeden ukazatel. Výborná klobása, párek v rohlíku, pivo a hlavně točená žlutá limonáda.    Vrcholem dne se stala bohatá tombola a vyhlášení vítěze o nejlepší velikonoční nádivku. Po bedlivé degustaci všech vzorků laickou porotou byl určena ta nej, nej, nej pí. M. Kopecké.Gratulujeme.

A co za rok?  

za SDH Kaznějov Kamil Piták

fotogalerie zde:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>