«

»

Předání nové TATRA TERRNO CAS 20

Dlouho očekávaný den „D“, 22. 9. 2012, významný mezník v historii SDH Kaznějov je úspěšně za námi. Mnozí zainteresovaní již vědí, další mnozí již tuší a ostatním sdělíme, že v tomto významném datu bylo, předáno vozidlo prvního výjezdu TATRA TERRNO CAS 20.

Vozidlo bylo předáno představiteli výrobců – THT Poličky p. Jaroslavem Lorencem a TATRA p. Miloslavem Paškem do rukou starosty města Kaznějova  Ing. Petra Sýkory. Starosta města následně vozidlo svěřil do užívání veliteli jednotky JPO Kaznějov panu Martinu Leschovi.

Slavnostního předání se zúčastnili i významní hosté našeho veřejného života. Velké dík patří  představitelům Plzeňského kraje hejtmanovi Milanu Chovancovi a jeho náměstkovi Ivo Grünnerovi.

Plzeňský kraj se na koupi vozidla podílel částkou 2 mil. korun. Zastoupení státu, který přispěl 1 mil. korun bylo prezentováno Plk. Ing. Františkem Pavlasem. Dalšími zúčastněnými byli představitelé města Kaznějova. Paní Alena Špačková místostarostka města, Ing. Eliška Bartásková tajemník města či technik města pan Zdeněk Uhlíř. Kaznějovští hasiči ještě jednou všem děkuji za realizaci vozidla.

Po aktu slavnostního předání vozidla došlo i na křest. TATRA byla pokřtěna nejstarším členem sboru Zasloužilým hasičem panem Jiřím Müllerem. K jeho obrovskému překvapení nese jeho přezdívku „FOUSÁČ“. (“ Jirko děkujeme“. ) Po všech formalitách došlo na prohlídku vozu.

Akce byla korunována společnou fotografií všech zůčastněných CAS TATRA Terrno (viz. foto v galerii). Právem si dovoluji napsat, že předání CAS se neslo v duchu setkání vozidel TATRA Terrno Plzeňského kraje. Všem kamarádům, kteří přijeli přivítat další TATRU ještě jednou děkujeme.

Dovolte, abychom citovali starostu našeho města ing. Petra Sýkoru “ Doufám, že nemalé vynaložené prostředky na nový vůz, budou použité pouze na prezentačních akcí, a když vozidlo vyjede k zásahu, ať se vždy celá posádka vrátí ve zdraví domů „.                                                                                                                                                                                                                                 

NAŠE NOVÉ  ZÁSAHOVÉ VOZIDLO TATRA TERRNO CAS 20 – S2R

 

 

společné foto zúčastněných Tater Terrno

 

FOTO Z PŘEDÁNÍ

 
 
 
Fotky v plné velikosti: 
 ( 7 souborů nutné stáhnout všechny  a pak otevřít tatra.part1 a rozbalí se všechny )
 
 
 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>