«

»

Výjezd č.17/12 – Požár

Jednotka dne 5.7. 2012 v 20:45 vyjela s technikou CAS-32 Tatra148 a DA  Avia D-90N v počtu 1+8  na ohlášený požár rodinného domu do Obce Dobříč vyhlášeno KOPISEM .Při příjezdu na místo události již byli na místě , JPO SDH Dobříč a HZSPK stanice Plasy.Jednotka provedla nahlášení veliteli zásahu který proved seznámení se situací na místě , – jednalo se o požár uhlí v uhelně bytové jednotky cca.120metráků. Prostor byl z části zakouřen – a proto byla nasazena přetlaková ventilace,poté se zasahující hasiči střídali v prav.intervalech ve vyhazování uhlí ze sklepa domu . Uhlí bylo naskladněno až skoro po strop uhelny a to stěžovalo vyskladňování uhlí – hasiči celou dobu zasahovali v kleče. Pomocí termokamery bylo vyhledáno ohnisko požáru a zahašeno. Po dohodě s velitelem zásahu ,byla ponechána na místě místní jednotka JPO SDH Dobříč na dohlídku. A naše jednotka a jednotka HZS PK stanice Plasy se vrátili zpět na základny 22:50 hod.

Za Hasiče Kaznějov zasahovali : Lesch M., Sýkora P. , Bohuslav R. , Piták K. , Štefl M. , Kopecký L. , Sušánka P., Lacko M. , Piták J., Všem za mimořádně náročný zásah děkuji.

Velitel : Lesch Martin

Foto ze zásahu:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete použít tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>